Офиси под наем в София

Офис помещения и търговски площи под наем в гр. София

 
Бизнес център BLCS, който е разположен в центъра на гр. София предлага както висок клас офиси под наем, така и търговски площи.

Бизнес сградата отваря врати през 2010 г. Офис сградата е построена от водещи компании в строителния бранш като са използвани най-качествените строителни материали. Офис сградите разполагат с вентилируема керамична фасада MOEDING, частта с търговски помещения е с керамична фасада AGROB BUCHTAL, както и стъклена фасада от DORMA. Дограмата е от елуксиран алуминий EXALCO със слънцезащитни стъкла. И в двата типа сгради входните врати са автоматични и отново са с марка DORMA. Помещенията под наем разполагат с вградени подови конзоли (интернет, телефон, контакти), а до всяка точка има оптична интернет връзка с висока скорост.

Офисите под наем са с обща площ от 3000 m2 и са с височина от 2.70 m, търговските помещения са с площ от 1300 m2,  а тяхната височина е 3.50 m., като помещенията имат възможност за разделяне в зависимост от нуждите на клиента.

Офисите под наем разполагат със 150 паркоместа, а търговските площи с още 50 допълнителни парко места, за да бъде гарантирано максимално удобство за Вас и Вашите клиенти.

За вътрешният комфрот през всички сезони се грижи централната климатизация и вентилация на помещенията, която има възможност за индивидуално регулиране на температурата.

За сигурността на бизнесът Ви се грижи денонощната охрана и видеонаблюдение от всяка точка, както и системата за контрол на достъпа в офис сградите.

BLCS Ви предлага както първокласни офис и търговски помещения, така и модерни складови помещения под наем, които могат да бъдат моделирани според Вашите нужди. Като допълнение на всичко това ние предоставяме и широк кръг от услуги с цел покриване на Вашите бизнес нужди.