Склад под наем – пряк път към успеха

Складове под наем в софияИмате бизнес? Нуждаете се от надеждно място, където да съхранявате стоките си? Голям процент от малките компании не успяват да разгърнат целия си потенциал, защото собствените им складови помещения не покриват нуждите им. Предоставяме Ви с голямо удоволствие малко информация как по-лесно да предприемете разширение на своята дейност като използвате складове под наем.

Защо трябва да използвате складове под наем? Как това ще подобри вашият бизнес?

Развитието на повечето фирми достига до момент, в който липсата на достатъчно складово пространство създава пречки в желания растеж. Обикновено това е моментът, в който конкурентите ви изпреварват, но не всички, а само тези, които са осъзнали нуждата си да използват складове под наем, които да им осигуряват нужното пространство.

Нормално е, ако искате да увеличите своите обороти да желаете да увеличите и съотвеътното производство или внос на стоки. За тази цел ще ви е нужен по-голям склад. Ако не разполагате с достатъчно голямо складово пространство рискувате да задушите бизнеса си.

Мислите си, че сте твърде малка фирми? Не разполагате с достатъчно средства, за да построите своя собствена складова база? Каква възможност имате? Можете да почакате вашият бизнес да натрупа достатъчно средства, за да построите свой собствен склад. Но през това време вашите конкуренти вече ще бъдат с една крачка напред. Защо ли? Защото са осъзнали своята нужда за допълнително складово пространство, действали са бързо и са наели склад под наем, който да задоволява техните нужди.

Друг вариант е да използвате складове под наем. Тази бизнес услуга решава проблема с опита да намерите решение за складиране на вашата продукция. По-малките фирми не трябва да се притесняват за отделяне на необходимите средства за това – договор с търговски център, предоставящ складово пространство, е достъпно и лесно решение за тях. Обмислете предимствата на тази услуга.

Складове под наем – тази бизнес услуга решава много проблеми:

  1. Вече няма да се притеснявате къде ще складирате вашите стоки или продукция.
  2. Пестите време в излишни псевдо-логистични операции и щадите нервната си система.
  3. Ще бъдете по-спокойни за сигурността и съхранението на стоките ви.

Прозволете на вашия бизнес да се разширява

Вашата продукция може да се продава по-добре, но кръгооборотът може да бъде възпрепятстван от липсата на място за масово производство. Това от своя страна би попречило разширяването на дейността и бизнеса ви, също така и възможността да разгърнете целия си пазарен потенциал. С използването на склад под наем вие решавате този проблем.

Вие може да увеличите производството на най-продаваните си продукти и да ги съхранявате в наетите складови площи. Така би ви било по-лесно да отговорите на търсенето, а вашите клиенти ще бъдат спокойни, че винаги могат да се закупят от вас нужното им количество стоки.

Дистрибуция

Големите компании имат капиталовото предимство да изградят собствени складови бази, които да обслужват техните интереси с лекота. За съжаление не винаги средните и малки фирми могат да си позволят подобни крупни инвестиции.

Имайки достатъчно складово пространство можете по-лесно да се концентрирате върху същината на бизнеса ви. Вземайки това предвид, всеки добър мениджър трябва да прецени сам за себе си дали да губи енергия в менажирането на много стоки в малко пространство, или да разреши проблема си кардинално като наеме по-голям и надежден склад.

Ако сте по-малка компания и вниманието ви е погълнато от странични дейности, може да загубите фокус върху важните си бизнес въпроси. Разсейването може да забави растежа на бизнеса ви и да предостави на конкурентите ви повече време, за да ви изпреварят.

Експлоатирането на складове под наем, предоставящи и други услуги дава възможност на по-малкия бизнес да остане фокусиран върху основните си цели. Така товаро-разтоварната дейност се извършва с предоставената за целта техника, а машините се управляват от работници с необходимата квалификация. Допълнително предимство е, че се спестяват средства от охрана. Такива складове се охраняват 24 часа с видеокамери, което предотвратява възможността за кражби. Ако сте малка фирма и тепърва стартирате своя бизнес е доста по-трудно да наемете празен склад, да го оборудвате и закупите нужното складови съоражения като рафтове и палети, отколкото да наемете склад от BLCS, който ви предоставя всичко това.

Ние Ви пестим време и средства

Бизнес центърът BLCS е разположен в периферията на центъра на гр. София. Перфектната локация на складовата база ви дава възможност бързо и лесно да изпълнявате доставките до вашите клиенти, дава възможност да ви намерят нови клиенти, както и да ви достъпят лесно старите такива.